Dog food

Here you will find an overview of all the vegan brands of dog food we provide. Easy to order taste samples and let the dog try out to his favorite.Nedan kan du läsa mer om våra foderproducenter;


AMI  är ett italienskt märke med mer än 10 års erfarenhet, känd över hela  världen för kvalitet. Deras produkter är innovativa, vetenskapligt  studerade och framåtblickande.
Ami tillverkar både torrfoder och blötfoder.


Benevo  är en oberoende brittisk tillverkare av kompletta vegetariskt och  veganskt foder till sällskapsdjur samt godsaker i olika former.
Benevo  tror på att det finns ett alternativ till att använda kött,  köttbiprodukter och köttderivat i djurfoder samtidigt som man  tillgodoser näringsbehovet ett djur behöver för ett lyckligt och  hälsosamt liv.
Alla produkterna är godkända av Vegetarian Society.
Benevo tillverkar både torrfoder och blötfoder.


Vegan4Dogs  är ett litet tyskt företag som specialiserat sig på vegetabiliska  produkter till hund. Med deras högkvalitativa produkter V-Complete och  Edgar erbjuder de ett komplett utbud både med helfoder och tillskott för  de som vill laga egen hundmat.
Vegan4Dogs tillverkar torrfoder.


V-Dog  tillverkas i Storbritannien utan konstgjorda färgämnen eller  konserveringsmedel. Deras produkter är godkända av Vegetarian Society  och The Vegan Society och har utvecklats utan användning av djurförsök.  V–Dog har också Petas godkännande. V–Dog är det perfekta sättet att se  till att ditt husdjurkan leva ett hälsosamt, aktivt liv utan kött. Så  för de som vill ha en komplett vegetarisk livsstil för sig och sin hund,  har hunden allergi mot kött eller om de bara vill prova något annat som  hunden kommer att älska,erbjuder V-dog svaret.
V-dog tillverkar torrfoder.


VEGDOG  foder utvecklades under ett års tid tillsammans med veterinär och de  söker ha den allra högsta kvalitén på ingredienserna i sina produkter.  VEGDOG fick sin start utifrån att grundarens egen hund hade  överkänslighet som visade sig i form av klåda och gastrointestinala  problem. Botningen för hennes hund blev en helt vegetabilisk diet. Det  var starten på att själv skapa ett veganskt helfoder. VEGDOG fick Peta Progress Award 2016.
VEGDOG tillverkar både blötfoder torrfoder och tillskott.