The Sustainable People

The Sustainable People - Återvunna hundbajspåsar 120st

Dessa återvunna hundbajspåsar från The Sustainable People är ett klokt och miljövänligt val för medvetna husdjursägare. Till skillnad från många andra påsar som


 


Dessa återvunna hundbajspåsar från The Sustainable People är ett klokt och miljövänligt val för medvetna husdjursägare. Till skillnad från många andra påsar som produceras i fjärran länder, tillverkas dessa påsar i vårt grannland Polen, vilket minskar transportutsläppen och stödjer europeisk produktion.
Användningen av återvinningsmaterial efter konsumtion (PE) sparar resurser, eftersom ingen ny råolja behöver utvinnas för råvaran och eftersom betydligt mindre CO₂ produceras vid återvinning av PE jämfört med produktionen av nytt granulat.

Kvalitet och praktisk design:

  • Tjocklek: Med en tjocklek på 15 mikrometer är deras påsar robusta och helt läckagesäkra, vilket gör det enkelt och säkert att kassera hundavföring.
  • Storlek: Stora påsar (23x33 cm) som är rymliga nog för hundar av alla storlekar.
  • Användarvänlighet: Påsarna har utmärkt avrivningsperforering och en tyst filmdesign som gör dem smidiga att använda. De praktiska rullarna passar i nästan varje jackficka och många dispensrar.

Hållbarhet och miljövänlighet

  • Återvunnet Material: Dessa bajspåsar är tillverkade av minst 80% återvunnet plastavfall (PE) efter konsumtion i EU och är certifierade med Blue Angel. Användningen av återvunnet material sparar resurser och minskar CO₂-utsläpp. 
  • Förpackning: Förpackningen är tillverkad av ”FSC Recycled” certifierat material och är helt plastfri, inklusive bioplast. 
  • Produktion: Etiskt framställd


Recensera produkt

Relaterade produkter

Sugen på rabatter och uppdateringar? Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Vecanis Powered by Quickbutik