Soopa / Jumbo Cranberry & Sweet Potato Sticks 170g

Letar du efter ett hälsosamt hundgodis som inte bara är STORT på smak utan även i storlek? Då har du kommit rätt till Vecanis!Nu kan du äntligen ge din större f


 


Letar du efter ett hälsosamt hundgodis som inte bara är STORT på smak utan även i storlek? Då har du kommit rätt till Vecanis!

Nu kan du äntligen ge din större fyrbenta vän en lika stor smakupplevelse med Soopas tuggpinnar, speciellt utformade för hundar över 25 kg och som är över 6 månader gamla.

Soopa Dental Sticks är inte bara stora i smak utan också hypoallergena och spannmålsfria, tillverkade med noggrant utvalda naturliga ingredienser av högsta kvalitet. Dessa tuggpinnar av kvalitet hjälper till att hålla tänderna rena och förbättra hundens andedräkt, samtidigt som de är rika på vitaminer, mineraler och andra hälsofördelar. Enkla, läckra, näringsrika och framför allt – hundar ÄLSKAR dem!

Varje förpackning väger 170 gram och innehåller 2 generösa tuggpinnar, perfekta för den större hunden som förtjänar en smakrik och hälsosam belöning.

  • Hypoallergent och spannmålsfri
  • Lämplig för hundar med fetma, allergier, njur- och leverbesvär, pankreatit eller låg immunitet
  • Bra för munhälsan och lättsmält
  • Lämpligt för junior (ej valp under 6 mån), vuxen och senior.
  • Enkla, läckra, näringsrika och framför allt älskade av hundar
  • 100% plastfri förpackning som är 100% pappersåtervinningsbar


Cranberry & Sweet Potato
Tranbären  är fulla med antioxidanter, fibrer och C-vitamin, och det är  fördelaktigt för tandhälsan, dålig andedräkt och immunförsvaret. Tranbär  är utmärkt för hundar som är benägen för urinvägsinfektioner. Linfrön  är en sensationell superfood för hundar och kan skydda mot  matsmältningsbesvär vilket hjälper till att hålla din hund frisk och  glad.
Enkel, läcker, näringsrik och bäst av alla hundar älskar dem!

Ingredienser och näringsämnen:
Potatismjöl, tapiokastärkelse, vegetabilisk glycerin, torkade tranbär 4%, cellulosafiber, jästprodukter, ekologisk kokosolja 2,5%, vatten, sötpotatispulver 2%, linfrö 2%, äppelmelass

Analys:
Olja / fett 3,02%
Råprotein 6,23%
Råfiber 2,4%
Ask 2,31%
Fuktighet 11,1%Recensera produkt

Relaterade produkter

Sugen på rabatter och uppdateringar? Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Vecanis Powered by Quickbutik