VEGDOG

VEGDOG Vish Oil 250ml

VEGDOG Vish Oil är den perfekta harmonin av hampa, alger och linolja, som förser hunden med essentiella och viktiga fettsyror som EPA och DHA. Som ett utmärkt a


 


VEGDOG Vish Oil är den perfekta harmonin av hampa, alger och linolja, som förser hunden med essentiella och viktiga fettsyror som EPA och DHA. Som ett utmärkt alternativ till fiskolja skyddar den inte bara hundens hälsa, utan även havet och fiskarna. VEGDOG samarbetar alltid med veterinärer för att säkerställa bästa möjliga resultat med receptet. Den är särskilt lämplig för att runda av hemlagad mat eller för att täcka det ökade behovet av omega-3&6-fettsyror hos sjuka hundar (t.ex. artros, njur- och hjärtsjukdomar). De kan också stärka hudbarriären hos friska hundar och lindra klåda hos allergiker. 

VISH OIL är fri från animaliska produkter och är därför idealisk även för allergiker. Dessutom används inga genetiskt modifierade råvaror i produktionen.

För VEGDOG VISH OIL skördas algerna inte från havet, där de skulle vara livsmiljö och mat för många varelser. Algerna odlas i sockerbaserade tankar, utöver att säkerställa en jämn produktkvalitet innebär det att inga föroreningar som mikroplaster eller mineralolja samlas i vår olja. Å ena sidan är denna process mycket energieffektiv och å andra sidan sparar den på resurser.

Egenskaper

  • Innehåller omega 3 & 6, (EPA & DHA)
  • Allergivänlig, gluten & sojafri
  • GMO-fri 
  • Koldioxidneutral
  • Hållbart producerad: Produkten skapas med hänsyn till sociala, etiska och miljömässiga faktorer vid val av leverantörer. 
  • Etiskt producerad: Produkten skapas med hänsyn till att stödja mänskliga rättigheter, tillhandahålla anständiga arbetsförhållanden och investera i arbetstagares hälsa, säkerhet och välbefinnande.
  • Algerna odlas i bassäng
  • Produktmaterial: Giftfri och Vegansk

Sammansättning
hampaolja 60%, linolja 20%, algolja 20%

Analytiska komponenter
Fett >90%, mättade fettsyror 12,6%, enkelomättade fettsyror 9%, multipla omättade fettsyror 78,1%, kolhydrater <0,3%, varav sockerarter 0%, protein <0,3%

Kaloriinnehåll: 880 kcal/3,68 MJ konvertibel energi per 100 g foder

Näringstillsatser per kg foder

Inga

Utfodringsrekommendation
Ungefärliga värden; anpassas till individuella levnadsförhållanden som träning, ras, aktivitet, årstid och ämnesomsättning)

Kroppsvikt i kg
Tesked (tsk) eller Matsked (msk) per dag
2-5kg
0,3-0,5tsk
5-10kg
0,5-1tsk
10-15kg
1-1,5tsk
15-20kg
0,5msk
20-30kg
0,5-1msk
30-40kg
1msk
40-50kg
1-1,3msk
50-60kg
1,3msk
60-70kg
1,3-1,5msk
70-80kg
1,5-2msk


Förvaring
Förvara svalt och torrtRecensera produkt

Sugen på rabatter och uppdateringar? Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Vecanis Powered by Quickbutik