VEGDOG / Veggies Skincare 125g

Perfekta som träningsgodis!VEGDOG VEGGIES skincare 125 g - Den hälsosamma belöningen för vacker hud och en blank päls! Helt växtbaserade snacks med kelp och ham


 


Perfekta som träningsgodis!

VEGDOG VEGGIES skincare 125 g - Den hälsosamma belöningen för vacker hud och en blank päls! Helt växtbaserade snacks med kelp och hampa.

Mellanmål som är både grönt och hälsosamt. Tillsammans med veterinärer har VEGDOG utvecklat det speciella receptet som får din vovve att lysa: Kelpalgen som den innehåller är ett utmärkt växtbaserat alternativ till fiskolja, eftersom det har ett högt jodinnehåll. Detta är viktigt för en hälsosam sköldkörtel och stöder därmed ämnesomsättningen.

Hampa innehåller å andra sidan de essentiella fettsyrorna omega-3 och omega-6 som trollar fram frisk hud och en blank päls. Dessutom förser hampa mineraler och vitaminer till din fyrbenta vän.

Tack vare det allergivänliga receptet är VEGDOG VEGGIES också lämpliga för de som är allergiska.

Information om miljövänlighet

  • Koldioxidneutral
  • Hållbart producerad: Produkten skapas med hänsyn till sociala, etiska och miljömässiga faktorer vid val av leverantörer. Exempel är att välja produkter gjorda av återvunna material, följa gröna inköpsriktlinjer eller köpa råvaror gjorda med ett minimum av naturresurser.
  • Etiskt producerad: Produkten skapas med hänsyn till att stödja mänskliga rättigheter, tillhandahålla anständiga arbetsförhållanden och investera i arbetstagares hälsa, säkerhet och välbefinnande.
  • Produktmaterial: Giftfri och Vegansk

Sammansättning:
47,5% kastanj *, ärter *, vegetabiliska biprodukter, 2,5% hampa *, 2% kelpalg *, (* malet)

Analytiska komponenter:
råprotein 21,1%, råfett 4,2%, råfiber 1,5%, råaska 3,4%, fukt 15,3%

Kaloriinnehåll: 323 kcal / 100 gRecensera produkt

Relaterade produkter

Sugen på rabatter och uppdateringar? Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Vecanis Powered by Quickbutik