Kruuse

Whimzees Tandborste XS/S/M/L

Nu kommer din hund alltid att vilja borsta tänderna! Whimzees är vegetabiliska tugg till hunden i olika former, och alla reducerar bildandet av plack och tandst


 


Nu kommer din hund alltid att vilja borsta tänderna! Whimzees är vegetabiliska tugg till hunden i olika former, och alla reducerar bildandet av plack och tandsten mekaniskt när hunden tuggar på dem. Whimzees är utformade så att de ger god blodcirkulation i tandköttet och förebygger dålig andedräkt.

Tuggisarna har låg fetthalt, är gjorda av helt naturliga ingredienser och är ett hälsosamt alternativ för hundar med matkänslighet. Dessutom är det en utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.

Innehåller inga konstgjorda färgämnen, smakämnen, konserveringsmedel, GMO, gluten eller kött och är åg i kalorier och sockerarter.

  • Hypoallergent, glutenfritt och bra för munhälsan
  • Lämpligt för valp, junior, vuxen och senior.
  • Naturliga ingredienser och låg fetthalt, innehåller 1,75 kcal per gram.
  • Vegetabiliskbaserad textur som hjälper till att avlägsna plack och tandsten medan de tuggar.
  • 6 naturliga, funktionella ingredienser
  • Inga konstgjorda tillsatser, färger, aromämnen, konserveringsmedel, GMO, gluten eller kött.
  • Finns i 4 storlekar: XS, S, M, L

Ingredienser:

Potatisstärkelse, glycerin, pulriserad cellulosa, lecitin, jäst, färgämnen (maltextrakt, annattoextrakt, alfalfaextrakt).

Garanterad Analys:

Råprotein (min.) 1.1% Råfett (min.) 2.3% Råfett (max.) 4.0% Råfiber (max.) 13.7% Fukt (max.) 12.0%

Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!



Recensera produkt

Sugen på rabatter och uppdateringar? Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Vecanis Powered by Quickbutik