Soopa Dental Sticks / Kale & Apple 100g

Upptäck urvalet av Soopa Dental Sticks, spannmålsfria godbitar idealiska för tuggglada hundar. Dessa näringsrika tuggpinnar är en favorit bland hundföräldrar so


 


Upptäck urvalet av Soopa Dental Sticks, spannmålsfria godbitar idealiska för tuggglada hundar. Dessa näringsrika tuggpinnar är en favorit bland hundföräldrar som prioriterar veganskt, hållbarhet eller har hundar med foderallergier. Tillverkade av 100% naturliga ingredienser bidrar de till att hålla tänderna rena och förbättra andedräkten. Varje tuggpinne är cirka 11 x 1,5 cm, och varje ask väger 100 gram, innehållande 4 smakrika tuggpinnar. De är helt enkelt en näringsbom av vitaminer och mineraler!

  • Hypoallergent, spannmålsfri och glutenfritt
  • Lämplig för hundar med fetma, leversjukdomar, allergier, bukspottkörtelinflammation, njur- och leverbesvär, pankreatit eller låg immunitet
  • Bra för munhälsan och lättsmält
  • Lämpligt för junior (ej valp under 6 mån), vuxen och senior.
  • Fettsnål och naturliga ingredienser
  • Endast 73 kcl per tuggstav
  • Enkla, läckra, näringsrika och framför allt älskade av hundar
  • 100% plastfri förpackning som är 100% pappersåtervinningsbar

Kale & Apple
Grönkål är känt för dess immunförstärkande egenskaper och är ett näringsunderverk för din hund, den är full av antioxidanter, järn, kalcium och viktiga vitaminer. Kelp hjälper din hunds din hunds hud, päls, klor och tänder att må bra och är en av planetens mest näringsrika livsmedel. Den hjälper din hund att leva ett frisk liv.

Ingredienser och näringsämnen:
Potatismjöl, potatisstärkelse, veg glycerin, kalciumkarbonat, ekologiskt torkad kelppulver, kalepulver, äpplepulver, kokosnöt, kaliumsorbat.

Analys:
Olja / fett 2,69%
Råprotein 4,30%
Råfiber 1,30%
Ask 5,20%
Fuktighet 15,8%Recensera produkt

Sugen på rabatter och uppdateringar? Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Vecanis Powered by Quickbutik