Soopa

Soopa / Coconut & Chia Seed Dental Sticks 100g

Soopa Dental Sticks är fulla av vitaminer och mineraler och finns i flera olika smaker hos Vecanis. En ask innehåller 4 st tuggpinnar och varje pinne mäter ca 1


 


Soopa Dental Sticks är fulla av vitaminer och mineraler och finns i flera olika smaker hos Vecanis. En ask innehåller 4 st tuggpinnar och varje pinne mäter ca 11x1,5cm och väger 100g. Dessa spannmålsfria tuggpinnar är idealiska för hundar som älskar att tugga. Tillverkade med 100% naturliga ingredienser, främjar renare tänder och en förbättrad andedräkt. En favorit bland hundföräldrar med fokus på veganskt, hållbarhet eller hundar med foderallergier.

  • Hypoallergent, spannmålsfri och glutenfritt
  • Lämplig för hundar med fetma, leversjukdomar, allergier, bukspottkörtelinflammation, njur- och leverbesvär, pankreatit eller låg immunitet
  • Bra för munhälsan och lättsmält
  • Lämpligt för junior (ej valp under 6 mån), vuxen och senior.
  • Fettsnål och naturliga ingredienser
  • Endast 73 kcl per tuggstav
  • Enkla, läckra, näringsrika och framför allt älskade av hundar
  • 100% plastfri förpackning som är 100% pappersåtervinningsbar


Coconut & Chia Seeds
Kokosoljan är en sk superfood och rik på MCT (medellånga fettsyror), vilka studier har funnit hjälper till att öka din hunds hjärnaktivitet medan chiafrön är en utmärkt källa till Omega 3-fettsyror som kan bidra till att främja en hälsosam päls. Kokosnöten är rik på fiber som hjälper matsmältningen och håller din hund frisk och glad.

Ingredienser och näringsämnen:
Helt potatismjöl, tapiokastärkelse, vegetabilisk glycerin, cellulosafiber, jästprodukter, ekologisk kokosolja 2,5%, vatten, kokosmjöl 2%, chiafrö 1%, äppelmelass, solroslecitin.

Analys:
Olja / fett 3,33%
Råprotein 5,65%
Råfiber 3,0%
Ask 1,97%
Fuktighet 13,5%Recensera produkt

Relaterade produkter

Sugen på rabatter och uppdateringar? Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Vecanis Powered by Quickbutik