Vegdog / Jerkeys 80g

VEGDOG-tugg gjorda på morot och smaksatt med bokrök (80 g/påse)VEGDOG JERKEYS - Morot och bokrök.De imponerar inte bara med sin smak, utan också med sin speciel


 


VEGDOG-tugg gjorda på morot och smaksatt med bokrök (80 g/påse)

VEGDOG JERKEYS - Morot och bokrök.
De imponerar inte bara med sin smak, utan också med sin speciella arom! Den ”doftande aromen” av JERKEYS kommer inte från tillsatser, men produceras naturligt när det röks över bokträ. Och betakaroten som finns i morötter omvandlas till vitamin A, vilket är nödvändigt för syn, ben och proteinsyntes.

Tack vare den allergivänliga formeln är JERKEYS också lämpliga för foderallergiker.

Delikata och mjuka tugg från VEGDOG som både smakar gott och har en lockande arom.
Smaksättningen är framtagen genom rökning över bokträ, så det är ingen artificiell smaktillsats. Rödbetan bidrar med vitamin C, järn, magnesium, potassium, kalcium och vitamin B.

Information om miljövänlighet

  • Koldioxidneutral
  • Hållbart producerad: Produkten skapas med hänsyn till sociala, etiska och miljömässiga faktorer vid val av leverantörer. Exempel är att välja produkter gjorda av återvunna material, följa gröna inköpsriktlinjer eller köpa råvaror gjorda med ett minimum av naturresurser.
  • Etiskt producerad: Produkten skapas med hänsyn till att stödja mänskliga rättigheter, tillhandahålla anständiga arbetsförhållanden och investera i arbetstagares hälsa, säkerhet och välbefinnande.
  • Produktmaterial: Giftfri och Vegansk

Sammansättning;
Grönsaker 76% (potatis, potatismjöl, 10% morot, ärtmjöl), vegetabiliska biprodukter, (glycerin, pulverformig cellulosa, potatisstärkelse), mineraler, bokrök.

Analytiska komponenter;
Råprotein 7,0%, råfett 1,0%, råfiber 4,0%, råaska 5,0%, fukt 25,0%

Kalorier: 20 kcal / bit, 304 Kcal / 100gRecensera produkt

Sugen på rabatter och uppdateringar? Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Vecanis Powered by Quickbutik