Gurgîn blir ny ägare för Vecanis - Sveriges största veganska hundwebshop med lågt tassavtryck

Gurgîn blir ny ägare för Vecanis - Sveriges största veganska hundwebshop med lågt tassavtryck

8/10, 2023

Kära Vecanis-kunder!

Mitt namn är Gurgîn Bakircioglu, och jag har tagit över ägandeskapet av Vecanis.
Som journalist, föreläsare om klimaträttvisa och vegan har jag ägnat mitt liv åt att främja en hållbar och medveten livsstil. Min egen resa mot en vegansk livsstil dokumenterades i SVT-dokumentären "Aldrig mer kebab", och jag har även producerat Nordens största podcast om hundar, Hundpodden Vår Bästa Vän, sedan 10 år tillbaka.

Jag vill börja med att hylla Vecanis grundare och tidigare ägare, Petri Aasma, för hans pionjärarbete med att etablera Sveriges första veganska webbshop för hundar. Hans passion och engagemang har varit en inspirationskälla för oss alla.
Petri har gjort en enorm djurrättslig och klimat- och miljömässig skillnad.

Petri grundade Vecanis 2016 med en stark övertygelse om att varje hund förtjänar en kärleksfull och hälsosam tillvaro utan att kompromissa med våra etiska värderingar.
Nu är jag stolt över att ta över den här viktiga verksamheten och fortsätta att erbjuda högkvalitativa produkter som främjar både djurvälfärd och miljövänlighet.

Efter flera år av att laga mat åt mina hundar insåg jag att det blev alltför tidskrävande.
Jag vet att många av er har liknande erfarenheter. Idag har vi flera veganska foderalternativ, inklusive Vecanis, som gör det enkelt att ge våra hundar hälsosam näring utan den omfattande tidsinvesteringen i att laga mat själv. Jag håller även utkik efter nya alternativ på marknaden.

Forskningen har gett oss värdefull information om möjligheten att ge våra hundar en vegansk kost.
Familjedjur äter en betydande mängd kött och fisk, och detta påverkar vår planet negativt. Klimatforskningen har klargjort att vi måste minska vår och våra djurs köttkonsumtion för att rädda miljön.
Vecanis mission sträcker sig nu inte bara till djurrätt utan också till att minimera klimattassavtrycket.

Jag vill tacka er alla för ert stöd och ert engagemang. Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller behöver råd om våra produkter. Tillsammans kan vi göra skillnad för våra djur och vår planet.

Med vänliga hälsningar,Gurgîn BakirciogluNy stolt ägare av Vecanis

Sugen på rabatter och uppdateringar? Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Vecanis Powered by Quickbutik