Luna 10år

Luna 10år

Den 1:a maj skulle vår Luna ha fyllt 10 år men hon hann aldrig nå dit innan cancern tog henne. Så det blev ett födelsekalas med minnen av glädje och saknad då kalasets huvudperson inte var närvarande. Men i våra tankar finns hon varje dag. Vårt lilla familjeföretag har helt enkelt inte varit detsamma sedan hon insjuknade och fick somna in i vårt hem. Engagemanget har helt enkelt inte kommit tillbaka dit som det en gång var. Att saknaden kunde bli så omfattande är fortfarande svår att förstå.

Vi hade tankarna på att ha haft en kampanj i webshopen men det hade bara känts fel när hennes födelsedag närmade sig. Det hade bara känts som ett fånigt spektakel, inte värdigt hennes minne så istället hade vi i familjen ett kalas i all sin enkelhet.


10 år är ändå en stor händelse och det mest passande vi kunde oss vara att dela med oss på något vis med det lilla vi kan. Så en något större summa går till BFF Strays denna gången till deras hängivna arbete med hundar som behöver lite extra kärlek i livet.